Maak kennis met dé betonlateien specialist in de Nederland en België

Over ons

De grootste in betonlateien.nl

Betonlateien.nl, sinds 1995

Achter betonlateien.nl staan echte betonspecialisten. Wij zitten al meer dan 25 jaar in het beton en leveren uitsluitend betonnen producten van hoge kwaliteit die voldoen aan alle normen voor de bouw. Daarmee zijn we hét bedrijf waar de zakelijke klant voordelig betonlateien kan bestellen voor elk bouwproject.

De specialist in betonlateien in Nederland & België

Gegarandeerd een scherpe prijs

Waar staan wij voor?

  • Uitsluitend kwaliteitsbeton volgens actuele bouwnormen
  • Ruime keuze in typen en formaten betonlateien
  • Scherpe prijs op maat
  • Vlotte levertijden
  • Aflevering op vrijwel elk adres in Nederland en België

Achter Betonlateien.nl staan echte betonspecialisten. Wij zitten al meer dan 20 jaar in het beton en leveren uitsluitend betonnen producten van hoge kwaliteit, die voldoen aan alle normen voor de bouw. Daarmee zijn we hét bedrijf waar zowel de particulier als zakelijke klant voordelig betonlateien, betonnen lintelen genoemd in het Vlaams, kan bestellen voor elk bouwproject.

Vandaag offerte aanvragen

Binnen 24 uur na aanvraag van een offerte krijg je al een reactie terug. Zo weet je snel wat de kosten zijn voor de betonlateien.

Ontvang een scherpe prijs

Wij leveren betonlateien tegen een scherpe prijs. Daarnaast zijn de betonlateien in diverse hoogtes, lengtes en in elke breedte leverbaar.

Snel geleverd

De betonlateien worden uit voorraad en daardoor op korte termijn geleverd.

Ontvang een scherpe prijs of advies op maat

Wij leveren betonlateien tegen een scherpe prijs. Daarnaast denken we graag met je mee over de uitvoering van de betonlateien.

FAQ

De verzendkosten hangen af van het aantal pallets die nodig zijn om de betonlateien af te leveren. Naar aanleiding van je offerte-aanvraag berekenen wij de verzendkosten.

De pallet waarop we de betonlateien leveren, betreft geen statiegeldpallet. Deze pallet wordt bij aflevering dus niet weer door ons mee genomen en later ook niet door ons opgehaald. De afvoer van deze europallet dient de klant zelf te verzorgen.

Een dag voor de levering krijg je van ons bericht. Is er bij het bezorgadres niemand aanwezig, dan nemen we direct contact op. Indien mogelijk en in overleg wordt de pallet toch neergezet. Lukt dat niet, dan nemen we je bestelling weer mee en maken we met jou een nieuwe afspraak. Let op: voor een tweede keer leveren worden wel opnieuw afleverkosten gerekend.

Wij versturen de betonlateien vrijwel altijd op een pallet. Bij levering zetten we deze bij of zo veel mogelijk in de buurt van het opgegeven afleveradres, op de verharde weg op een plek die onze chauffeur goed kan bereiken. Liever een andere plek? Overleg dat met de chauffeur, deze bepaalt uiteindelijk de best geschikte losplaats.

Door jou bestelde standaard betonlateien leveren we in de regel binnen een dag. Voor afwijkende formaten of maatwerk betonproducten verschilt de maximale levertijd per product. Informatie hierover geven we per offerte-aanvraag.

Betonlateien bestellen loopt via een vrijblijvende offerte-aanvraag. Binnen 24 uur ontvang je een reactie met de totale kosten, inclusief de levering. De meeste formaten betonlateien hebben we standaard op voorraad en kunnen we al op korte termijn leveren. Voor maatwerk denken wij graag met je mee.