FAQ

De verzendkosten hangen af van het aantal pallets die nodig zijn om de betonlateien af te leveren. Naar aanleiding van je offerte-aanvraag berekenen wij de verzendkosten.

De pallet waarop we de betonlateien leveren, betreft geen statiegeldpallet. Deze pallet wordt bij aflevering dus niet weer door ons mee genomen en later ook niet door ons opgehaald. De afvoer van deze europallet dient de klant zelf te verzorgen.

Een dag voor de levering krijg je van ons bericht. Is er bij het bezorgadres niemand aanwezig, dan nemen we direct contact op. Indien mogelijk en in overleg wordt de pallet toch neergezet. Lukt dat niet, dan nemen we je bestelling weer mee en maken we met jou een nieuwe afspraak. Let op: voor een tweede keer leveren worden wel opnieuw afleverkosten gerekend.

Wij versturen de betonlateien vrijwel altijd op een pallet. Bij levering zetten we deze bij of zo veel mogelijk in de buurt van het opgegeven afleveradres, op de verharde weg op een plek die onze chauffeur goed kan bereiken. Liever een andere plek? Overleg dat met de chauffeur, deze bepaalt uiteindelijk de best geschikte losplaats.

Door jou bestelde standaard betonlateien leveren we in de regel binnen een dag. Voor afwijkende formaten of maatwerk betonproducten verschilt de maximale levertijd per product. Informatie hierover geven we per offerte-aanvraag.

Betonlateien bestellen loopt via een vrijblijvende offerte-aanvraag. Binnen 24 uur ontvang je een reactie met de totale kosten, inclusief de levering. De meeste formaten betonlateien hebben we standaard op voorraad en kunnen we al op korte termijn leveren. Voor maatwerk denken wij graag met je mee.