Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

FAQ

Onze betonlateien zijn zowel als schoonwerk en als vuilwerk te gebruiken. 

De stortzijde is de bovenzijde van de latei.

Ja, standaard zit er een waterhol verwerkt in de betonlatei. Wil je liever zonder waterhol? Vraag bij grote aantallen dan een offerte aan. 

De betonlateien zijn gemaakt van de hoogwaardige betonkwaliteit C53/65.

Onze betonlateien zijn voorzien van voorspanwapening. 

Bij grotere aantallen kunnen wij de betonlateien voorzien van opties als een verstek van 45°, vals verstek, schroefhulzen, wegmetselbare opleggingen, betonlateien voorzien van constructieve wapening, zonder waterhol en andere opties. Vraag hiervoor een offerte aan.

De levertijd bedraagt gemiddeld 1 – 4 weken, afhankelijk van of wij desbetreffende afmetingen op voorraad hebben. 

Bij het online bestellen kun je een gewenste week van levering aangeven, van wanneer je de betonlateien uiterlijk wilt ontvangen. Wij houden hier namelijk graag rekening mee en kijken wat er binnen de mogelijkheden haalbaar is. 

Voor het gros van de bestellingen (tot 4 ton totaalgewicht) bedragen de transportkosten €220,- (excl. btw). De betonlateien worden dan met een 3-assige oplegger bij je op locatie afgeleverd.

Om te besparen op de transportkosten, is het ook mogelijk om de betonlateien gratis bij ons op locatie op te komen halen. Wij vragen hiervoor om de bestelling via de webshop te plaatsen, waar je tijdens het bestellen kunt kiezen voor de optie ‘Afhalen’. 

Nee, onze vrachtwagens zijn voorzien van een eigen losfaciliteit. De betonlateien worden op die manier naast de vrachtwagen geplaatst.

De locatie van levering dient bereikbaar te zijn voor een 3-assige oplegger.